Ballina Lajme nga Maqedonia Bashkëjetesa ndëretnike e vetmja zgjidhje për Maqedonin…dhe Prilepin.

Bashkëjetesa ndëretnike e vetmja zgjidhje për Maqedonin…dhe Prilepin.

11
0

Incidenti që ndodhi para ca ditësh me futbollistin shqiptar Ezgjan Alioski kishte një përfundim mësim nxjerrës për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Ai vendosi të rikthehet tek vendi nga i cili i ishte kërkuar të ikte ngase kishte folur në gjuhën Shqipe, dhe si shenjë faljeje ndaj paragjykimeve të treguara haptas, ai pronarit të lokalit i dhuroi dresin e klubit për të cilin luan Ezgjani.

Ezgjan Alioski në këtë rast vendosi që fjalën e urtë se “më i mencuri lëshon pe gjithnjë”, vendosi ta vërë në praktikë duke na bërë krenar gjithë Shqiptarëve.

Falemnderit dhe deri tek televizioni KLAN Maqedonia, për këtë inicijativë të bukur, të zgjuar dhe aq të rrallë në jetën publike e mediatike.

 

ALIJOSKI E MPOSHTI URREJTJEN

ALIJOSKI E MPOSHTI URREJTJEN

Posted by Klan Macedonia Television on Friday, June 14, 2019

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu