Ballina Lajme nga Maqedonia Prezantim i Raportit të dytë për aktivitetet e PSP-së

Prezantim i Raportit të dytë për aktivitetet e PSP-së

9
0
  1. Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë Raportin e dytë kalimtar për aktivitetet dhe lëndët në kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike.

Raporti është rezultat i ndjekjeve të procedurave të lëndëve në kompetencë të PSP-së nga ana e Misionit.

Në prezantim fjalime do të mbajnë prokurorja speciale publike Katica Janeva dhe ambasadori Klemens Koja, shef i Misionit të OSBE-së në Shkup.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu